Universitatea Craiova e la cimitir, dar pe Facebook se duc lupte grele peste cadavrul ei

U Craiova e încă în moarte clinică, deşi unii spun  că  a murit şi a fost deja îngropată, cînd a fost dezafiliată. Nu ştim deocamdată dacă Adrian Mititelu înscrie echipa în Liga 2 din sezonul următor, dar în Craiova se duce o luptă oarbă şi nebună pentru şefia clubului, club care oficial nu mai există decît poate pe un petic de hîrtie. Războiul dintre Marcel Iancu, cel care se autointitulează pe Facebook preşedintele Universităţii din 2011 şi pînă în prezent, şi Marcel Popescu, cel care se autopropune la şefia Universităţii,  atinge cote alarmante pe o reţea socială.
E vorba de Facebook, acolo unde Marcel Iancu l-a atacat pe Marcel Popescu, spunînd că a cucerit o medalie de aur ruginită cînd a fost conducătorul Universităţii, prin 1991. Ultimul i-a răspuns la o televiziune sportivă, din simplul motiv că nu are cont pe Facebook, spunînd, printre altele, că aurul nu rugineşte. 

U Craiova e condamnată să rămînă la cimitir
Sunt lupte interne, care se duc fără scrupule, uneori cu accente comice. Asta dacă citim ce se postează pe Facebook. Nu luăm în calcul acuzele foarte grave, asta e treaba organelor abilitate, ci doar exprimarea gramaticală. Dacă unul care se vrea şeful noii U Craiova ucide gramatica limbii române în cel mai barbar mod, ne merităm soarta. Adică, U Craiova cu astfel de oameni e condamnată să rămînă la cimitir, acolo unde au trimis-o Mircea Sandu şi Mitică Dragomir.
Mai nou, observăm, doar ca simpli suporteri ai Craiovei, că însuşi Marcel Iancu, cel care a declanşat atacul asupra lui Marcel Popescu, e pus la punct pe Facebook. Nu de un om de fotbal, ci de un ziarist craiovean,  Florin Băltăreţu. Ce zice Băltăreţu puteţi citi mai sus, pe screen-print-ul preluat de pe reţeaua de socializare. Aşteptăm acum reacţia lui Marcel Iancu, dar îi recomandăm să treacă mai întîi textul pe la corectură, ca să nu dea iar cu limba română de pereţi. Mai ales că Băltăreţu e şi el ziarist, ştie să se poarte frumos cu limba română.

Specialiştii în fotbal ai Craiovei n-au loc cît e Calea Unirii de lungă şi de lată 
Atacurile sub centură, extrem de murdare şi josnice pentru nişte oameni de fotbal, vor continua. Craiova e locul cu cei mai mulţi specialişti în fotbal pe metru pătrat. Aşa că nu ne miră ca asistăm doar la nişte atacuri ordinare pentru nimic, dar absolut nimic. Tăcerea lui Adrian Mititelu în privinţa înscrierii echipei e extrem de suspectă. Nu ştim dacă proiectul său se va realiza, e treaba lui dacă are bani sau nu, dar ar fi culmea ca toate aceste personaje să se bată pentru  un ciolan care nici nu există. Şi poate că nici nu va exista niciodată. Trăim în România, în Craiova, oraşul în care specialiştii în fotbal nu încap cît e Calea Unirii de lungă şi de largă. 


0 comentarii: